Om os

Om Horsens Værktøjsfabrik

Horsens Værktøjsfabrik blev etableret d. 13. oktober 2005. Helt fra dag et har målsætningen været at benytte de nyeste teknologier inden for værktøjsfremstilling, og det er i høj grad også kendetegnende for vores arbejde i dag. Med værktøjsfremstilling kan vi hjælpe med optimering af produkter såvel som produktionsprocesser i din virksomhed. Vores brede viden på området kommer således dig som kunde til gode. Vores kompetencer dækker blandt andet:

3D-konstruktioner

Emnemodning

Formværktøj for plastemner

Formværktøj for aluminiumsemner

Snit-, stanse- og trækværktøjer

Specialmaskiner

Bearbejdning

Innovative løsninger udtænkt i samarbejde med kunden

Særligt gennem de senere år er specialmaskiner blevet en stor del af vores produktion. Her konstruerer vi i samarbejde med kunden en individuel løsning med udgangspunkt i de konkrete behov. Helt overordnet sætter vi en ære i at indgå i et godt og tæt samarbejde med kunden, og gennem løbende sparring på tværs finder vi frem til den bedst mulige løsning.

Hos Horsens Værktøjsfabrik spænder vores kompetencer bredt, og ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi kan lave produkter helt fra bunden, hvor vi blot får en skitse fra kunden og herefter bygger et værktøj ud fra den. Vi kan også lave de sidste finjusteringer på et næsten færdigt produkt, som er med til at sikre, at det fungerer optimalt. Vi står selvfølgelig også klar med gode råd og vejledning, hvis du skulle få brug for det.

Omhu er en særligt vigtig faktor i vores arbejde. Værktøjer fra vores fabrik bliver således først leveret til kunderne efter en grundig opmåling samt detaljeret inspektion og afprøvning. Hvis du ønsker, at vi skal deltage ved indkøring af værktøjet i din virksomhed, så gør vi gerne det. 

Kreativitet og løbende udvikling af kompetencer kendetegner Horsens Værktøjsfabrik

Det er vigtigt for os løbende at udvikle vores kompetencer indenfor vores felt. På den måde kan vi tilbyde kunderne de bedst mulige løsninger og samtidig sikre os, at alle deadlines bliver nået. 

Det er vigtigt for os at bringe den enkelte medarbejders kreativitet og faglighed bedst muligt i spil, så vi både nu og fremadrettet kan levere produkter af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Hos Horsens Værktøjsfabrik er vi stolte af vores kreativitet, know how og fleksibilitet, som gør det muligt at lave skræddersyede løsninger til vores kunder, uanset deres behov. Vi bryster os af en flad organisation, som løser tingene i fællesskab, og kombinationen af mange års erfaring og flittig nytænkning gør os til det foretrukne valg hos kunder fra nær og fjern. Skal du være en af dem? Så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan tage en snak om, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe dig.